Uredjenje unutrašnjeg prostora

Notte namestaj bavi se uslužnim i proizvodnim delatnostima vezanih za opremanja objekata. Pružamo Vam usluge projektovanja, konsaltinga i opremanja enterijera.

Naša usluga uredjenja enterijera obuhvata izradu idejnog projekta i rešenja, 3D vizuelizaciju, proizvodnju namestaja i pratećeg programa i izvođenje i koordinaciju radova u enterijeru.

Naš tim će realizovati svaku Vašu ideju i zamisao idealnog prostora, uz visoke standarde kvaliteta i brzine izrade.

Opremanje Vašeg enterijera

U sklopu našeg studia nudimo kompletno projektovanje i dizajn enterijera ili uređenje enterijera, bilo da se radi o uređenju stanova i vila ili uređenju ekskluzivnih restorana, barova, kafica, ofisa, hotela i drugih objekata. Tim naših dizajnera će vam pomoći u osmišljavanju i koncipiranju prostora bilo da se radi o klasičnom ili modernom stilu.

Prilikom dizajna enterijera, posebna pažnja se obraća na afinitete i želje klijenta i njihovom usklađivanju u generalnu koncepciju. Takođe, velika pažnja se posvećuje i svim detaljima, materijalizaciji kao i rasveti, koja je veoma bitan faktor u svakom enterijeru.

     

3D vizuelizacija

Notte nameštaj pruža Vam mogućnost kompjuterskog planiranja, odnosno izradu 3D modela za naručeni nameštaj.

Pomoću 3D modela možete unapred videti kako će izgledati Vaš nameštaj, uneti korekcije ako je to potrebno i uraditi prostorno planiranje. Tim naših dizajnera će Vam pomoći u osmišljavanju i koncipiranju prostora.

Prostorno planiranje

U studiu možete dobiti 3D predlog izgleda Vašeg objekta. Samo ponesite okvirne dimenzije iz ptičje perspektive (pogled odozgo).

Ukoliko imate skicu ili crtež pošaljite na mail office@notte.rs i odgovorićemo Vam u najkraćem roku sa ponudom za izradu Vašeg nameštaja. Ili nam ih možete poslati preko forme koja se nalazi na kontakt strani.